Fra: AURO

Skumstofrulle nr. 063 03

49,00

Konkav skumstofrulle med en længde på 11 cm. og diameter 3,5 cm. Passer til 6 mm-skafterne: artikel 062 03 eller 062 04. Ideel til maling med AQUA-malingerne (250/260). Denne profesionelle rulle med konkave rundinger på begge sider garanterer, at ingen overlapninger eller rullespor efterlades synlige og at hjørneområder kan males præcist. Absolut CFC-fri, afskummet uden brug af opløsningsmidler.

Model/varenr.: 06303
Vægt: 0.140
GRATIS levering!

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
farvelæg rum med AURO farvedesigner maling med naturlige råstoffer
e-mærket - et sikkert sted at handle auro youtube video
 
Webshoppen er altid åben.

MEN DU KAN OGSÅ AFTALE ET MØDE, DA VORES BUTIK KUN ER BEMANDET EFTER AFTALE.SHOWROOM & BUTIK
Callisensvej 14
2900 Hellerup

LAGER
Literbuen 2-4
2740 Skovlunde

KONTAKT OS
Tlf. 61 33 91 66 
E-mail: info@auro.dk

Del & like gerne:

 

Se AURO TV på:

 

PLANTEBASERET & KEMIKALIEFRI. 
AURO-produkter fremstilles af planter, mineraler og vand, og er det fuldgode alternativ til miljømærket petrokemisk maling & træbeskyttelse. Din bolig kan "ånde lettet op", fordi bygningsflader med AURO kan "ånde". Det betyder, at fugt i vægge & træværk kan trænge ud gennem malinglaget, så den i stedet ikke i det skjulte nedbryder disse bag malingen! Det er grunden til, at vores vægmaling & testvindende træbeskyttelse ikke skaller af, men holder i årevis!

SMUKKE, VARME & NATURLIGE FARVER.
Der er mange grunde til, at du vælger AURO: holdbar, slidstærk, kemikaliefri, indeklimaanbefalet, nem & behagelig at arbejde med, økologisk, CO2-neutral og helt igennem ordentlig! Nogle AURO-produkter er billigere end tilsvarende "konventionelle petrokemiske" produkter - andre rækker længere. Læs mere om hvorfor AURO er det naturlige førstevalg!

 

 

 

Betal med
Nyhedsbrev

Nyt, tilbud og kampagner