• Bedste kvalitet. Bare økologisk.

  Fremtidens maling af planter i stedet for plastik

 • Indeklima-Anbefalet & Allergimærket

  Danmarks største udvalg i kemifri kvalitetsmaling

 • Nyhed: Professionel Lermaling

  Allergimærket, vaskbar, ukonserveret

 • Testvinder: Trælasur nr. 160

  Bedste beskyttelse for træværk og natur

 • Økologisk

  Terrasse- & Havemøbelolie

 • Stort udvalg i træbeskyttelse

  Helt uden kemiske skadestoffer

 • Sundt naturligt indeklima

  Uden skadelig kemi

 • Colours for Life

  790 økologiske vægfarver

 • Økologiske overflader

  Slidstærke naturprodukter

 • Mild økologi. Effektiv rengøring.

  Stort udvalg i øko-rengøring og vaskemidler

 • Bionedbrydelige naturstoffer

  Efterlader ingen negative spor i naturen

 • Planteolier og -fedtstoffer er økologiske

  Til gavn for grundvand og biodiversitet

 • Colours For Life

 • Allergimærket

 • Testvinder

Velkommen til AURO.dk & Økomaling.dk

Det naturlige valg ved sund byg og bolig. Indeklima uden skadelig kemi.

Navnet AURO står for den bevidste indretningsstil i harmoni med naturen. Vores naturlige maling og træbeskyttelse samt tilhørende pleje- og rengøringsmidler beskytter og forskønner rummene helt uden syntetiske opløsningsmidler eller skadestoffer. Som branchens økologiske foregangsvirksomhed tilbyder vi bio-maling, -lak og –lasurer såvel som olie, voks, rengørings- og plejemidler af naturlige råstoffer.

CO2-neutral og konsekvent økologisk. God for mennesker og natur.

Bionedbrydelig kvalitetsmaling af planter, mineraler & vand giver ikke bare et sundt indeklima & miljø uden syntetiske skadestoffer. AURO-produkter er dokumenteret allergivenlige, diffusionsåbne & emissionsfrie. Produkterne er desuden slidstærke og mere bæredygtige end sammenlignelige konventionelle produkter på markedet. Arbejdet med AURO produkter er legende let. Alligevel står vi altid klar med rådgivning.

Fuld indholdsdeklaration og transparens

Miljøbeskyttelse og forbrugersikkerhed i centrum

AURO er ene om, at tilbyde et HELT RENT, konserveringsmiddelfrit og økologisk udvalg af vægmaling, som både er vaskbar, diffusionsåben og emissionsfri - og HELT UDEN MILJØMÆRKERNES syntetiske skadestoffer - kemikalier, miljøgifte, konserveringsmidler og mikroplast. Kun AURO tilbyder ukonserveret, allergimærket, kemikaliefri og økologisk vægmaling, lermaling og silikatmaling i bedste professionelle kvalitet. Fordelene for indeklima, miljø og sundhed er veldokumenteret.

Branchens grønneste og langt foran miljømærkerne

Til sammenligning stiller miljømærkerne ingen krav om naturlige indholdsstoffer, bionedbrydelighed, økologi, CO2-neutralitet eller afgasning til indeklima m.v. Når producenter i kraft af miljømærkerne lovpriser egne produkter som "grønne", "miljøvenlige" og "økologiske" m.v. er der oftest tale om marketing. Miljømærket maling skal afleveres som giftigt affald. Indtørrede AURO-rester er bionedbrydelige, og kan uden betænkelighed komposteres eller smides ud sammen med husholdningsaffaldet.

Køb selv malingen til din maler

Så undgår du, at blive snydt, når der skal males

Vi oplever igen og igen, at malere og andre håndværkere henvender sig, fordi deres kunder af gode grunde ønsker AURO maling, når boligen skal renoveres eller opfriskes. Men når malerne hører, hvor lidt de får i rabat - det er selvfølgelig meget dyrere, at producere naturlige kvalitetsprodukter af gode økologiske råvarer, ja - så hører vi aldrig fra dem igen! Det betyder, at du med al sandsynlighed bliver snydt af din maler, der i stedet bruger plastikmaling fra sin egen leverandør. 

Lav derfor en klar aftale med din maler

Pga. branchens astronomiske rabatter til de professionelle undgår håndværkerne helst, at male med AURO, da vi ikke kan tilbyde de skyhøje avancer. Vil du anvende AURO, bør du derfor enten male selv eller insistere på, at du selv indkøber malingen til din maler. Vi oplever nemlig tit, at malerne henvender sig på vegne af deres kunder, der selvfølgelig ønsker frihed fra syntetiske skadestoffer, når der skal males. Men vi hører sjældent fra dem igen. Og kunderne bliver derfor sandsynligvis snydt med plastikmaling...

Glem miljømærkerne hvis du vil have sund maling, der hverken skader miljø eller indeklima. Ja - du læste rigtigt! Miljømærkerne tillader et hav af kemikalier, miljøgifte og mikroplast!

100 % af planter, mineraler og vand - intet andet *

Slut med afgassende kemikalie- og plasticdampe

Slut med maling der giver hovedpine, kløer, svier og kradser! Maling af bionedbrydelige naturlige råstoffer er langt mildere og meget mere behagelig, at arbejde med - uden at du går på kompromis med kvaliteten. AURO vægmaling er testet topkvalitet, ligesom vores træbeskyttelse slår 22 andre i test! Utallige tests og anmeldelser viser, at kvalitetsmaling sagtens kan fremstilles af planter, mineraler og vand - intet andet. Anvendte planteolier og -fedtstoffer er certificeret økologiske.

Af planter i stedet for skadelige mijøgifte og mikroplast

Næsten al "moderne" vægmaling indeholder miljøskadelig mikroplast (også de "vandbaserede" da bindemidlet i malingen er en opløsning af mikroplast i vand). Miljøstyrelsen skriver i en rapport, at maling er hovedkilde til mikroplast i Danmark. Mikroplasten findes nu i skaldyr, fisk, havsalt og drikkevand m.v. Forbrugerrådet Tænk anbefaler at købe miljømærket maling, da det minimerer skadelig kemi i hjemmet. Men hvorfor nøjes, når den skadelige mikroplast og kemi helt kan undgås?