• Økologiske vægfarver

 • Testvindende træbeskyttelse

 • Økologiske råvarer

 • Sundt kemifrit indeklima

 • Klassiker: Vægmaling nr. 321

 • Eksklusive naturflader

 • Testvinder: Trælasur

 • Professionel Lermaling

 • Kemifrit indeklima

 • Professionel silikatmaling

 • Mild & effektiv økologi

 • Økologi i Premium-Kvalitet

Velkommen til AURO.dk & Økomaling.dk

Det naturlige valg ved sund byg og bolig. Indeklima uden skadelig kemi.

Navnet AURO står for den bevidste indretningsstil i harmoni med naturen. Vores naturlige maling og træbeskyttelse samt tilhørende pleje- og rengøringsmidler beskytter og forskønner rummene helt uden syntetiske opløsningsmidler eller skadestoffer. Som branchens økologiske foregangsvirksomhed tilbyder vi bio-maling, -lak og –lasurer såvel som olie, voks, rengørings- og plejemidler af naturlige råstoffer.

CO2-neutral og konsekvent økologisk. God for mennesker og natur.

Bionedbrydelig kvalitetsmaling af planter, mineraler & vand giver et sundt indeklima & miljø uden syntetiske skadestoffer. AURO-produkter er dokumenteret allergivenlige, diffusionsåbne & emissionsfrie. Produkterne er desuden slidstærke og mere bæredygtige end sammenlignelige konventionelle produkter på markedet. Arbejdet med AURO produkter er legende let. Alligevel står vi altid klar med rådgivning.

Foregangsvirksomhed: branchens første CO2-neutrale og med økologien i centrum. Rene biologisk nedbrydelige produkter beskytter natur og indeklima mod syntetisk kemi.

Fuld indholdsdeklaration og transparens

Miljøbeskyttelse og forbrugersikkerhed i centrum

Som den første producent har AURO udviklet ren vægmaling, lermaling og silikatmaling med professionelle egenskaber, der er 100% fri for syntetiske opløsningsmidler og skadestoffer. De tre helmatte typer vægmaling er unikke på markedet, da de både er allergimærkede, økologiske, vaskbare, diffusionsåbne og emissionsfrie. Og dermed det naturlige førstevalg ifm. astma, allergier, graviditet og børneværelse mv. Til sunde, grønne boliger og træværket rundt derom.

Branchens grønneste og langt foran miljømærkerne

Til sammenligning stiller miljømærkerne ingen krav om naturlige indholdsstoffer, bionedbrydelighed, økologi, CO2-neutralitet eller afgasning til indeklima m.v. Når producenter i kraft af miljømærkerne lovpriser egne produkter som "grønne", "miljøvenlige" og "økologiske" m.v. er der oftest tale om marketing. Miljømærket maling skal afleveres som giftigt affald. Indtørrede AURO-rester er bionedbrydelige, og kan uden betænkelighed komposteres eller smides ud sammen med husholdningsaffaldet.

I AURO-produkterne anvendes certifceret økologiske hhv. biodynamiske planteolier og -fedtstoffer. Sådan passer vi på grundvand og biodiversitet, hvor planterne dyrkes.

100 % af planter, mineraler og vand - intet andet *

Slut med afgassende kemikalie- og plasticdampe

Slut med maling der giver hovedpine, kløer, svier og kradser! Maling af bionedbrydelige naturlige råstoffer er langt mildere og meget mere behagelig, at arbejde med. AURO vægmaling er testet topkvalitet, ligesom vores træbeskyttelse slår 22 andre i test! Utallige tests og anmeldelser viser, at kvalitetsmaling sagtens kan fremstilles af planter, mineraler og vand. Anvendte planteolier og -fedtstoffer er certificeret økologiske hhv. biodynamiske. Sådan passer vi nemlig bedst på dig og naturen.

Plantebaseret kvalitetsmaling giver dig alle fordelene

Næsten al "moderne" vægmaling indeholder miljøskadelig mikroplast (også de "vandbaserede" da bindemidlet i malingen er en opløsning af mikroplast i vand). Miljøstyrelsen skriver i en rapport, at bildæk og maling er hovedkilder til mikroplast i Danmark. Mikroplasten findes nu i skaldyr, fisk, havsalt og drikkevand m.v. Forbrugerrådet Tænk anbefaler at købe miljømærket maling, da det minimerer skadelig kemi i hjemmet. Men hvorfor nøjes, når den skadelige kemi helt kan undgås?

Glæd dig til arbejdet med branchens grønneste. Ninna skriver: "MALINGEN ER VIDUNDERLIG!!! Den er fornøjelig, at arbejde med, og resultatet er fornøjeligt!!!

Køb selv malingen til din maler

Så ved du, hvad du får for pengene

Vi oplever igen og igen, at malere og andre håndværkere henvender sig, fordi deres kunder af gode grunde ønsker AURO maling, når boligen skal renoveres eller opfriskes. Men når malerne hører, hvor lidt de får i rabat - det er selvfølgelig meget dyrere, at producere naturlige kvalitetsprodukter af gode økologiske råvarer, ja - så hører vi aldrig fra dem igen! Det betyder, at du med al sandsynlighed bliver snydt af din maler, der i stedet bruger plastikmaling fra sin egen leverandør. 

Lav derfor en klar aftale med din maler

Den kemiske industri står overfor et nødvendigt paradigmeskifte hen mod en fremtidsduelig, bæredygtig kemi til afløsning af den miljøskadelige petrokemiske. Men branchen halter langt efter AURO, der med sin milde plantebaserede kemi har vist vejen siden begyndelsen i 1983. Og tingene flytter sig langsomt: miljømærkerne tillader stadig et hav af kemikalier, miljøgifte og mikroplast i maling og træbeskyttelse, som du med sikkerhed undgår, når du selv vælger eller køber malingen til din maler.