COLOURS FOR LIFE Trægrunder nr. 510

NYHED. Den nye vandfortyndbare trægrunder forhindrer gennemslag af farve- og indholdsstoffer fra træ som f.eks. eg, ask eller kastanie, og udligner forskelle i underlagets absorbtionsevne. På den måde sørger grunderen for den perfekte forberedelse af overfladen for den efterfølgende maling med de nye COLOURS FOR LIFE heldækkende (516, 517) eller transparente (515, 518) malinger og lakker. Selvfølgelig er grunderen sikker for legetøj efter DIN EN 71, ligesom den opfylder DIN 53160, der garanterer spyt- og svedægthed. Grunderen rækker indtil 12,5 m2 pr. liter.

Pris fra
219,00 DKK

Den vandfortyndbare trægrunder forhindrer gennemslag af farve- og indholdsstoffer fra træ som f.eks. eg, ask eller kastanie, og udligner forskelle i underlagets absorbtionsevne. På den måde sørger grunderen for den perfekte forberedelse af overfladen for den efterfølgende maling med de nye COLOURS FOR LIFE heldækkende (516, 517) eller transparente (515, 518) malinger og lakker. Selvfølgelig er grunderen sikker for legetøj efter DIN EN 71, ligesom den opfylder DIN 53160, der garanterer spyt- og svedægthed. Grunderen rækker indtil 12,5 m2 pr. liter.

Fuld indholdsdeklaration: Decovery; mineralske fyldstoffer, cellulose; raps-, ricinusˆ-tensider; silikater; salmiakspiritus; benzisothiazolinon; natriumpyrithion. Aktuel fulddeklaration på www.auro.de.

ANVENDELSE

 

ALLEREDE EFTER 6 TIMERS TØRRING KAN OVERFLADEN EFTERFØLGENDE MALES MED COLOURS-FOR-LIFE-MALINGERNE OG -LAKKERNE.

 

TIPS

GRUNDING FØR ANVENDELSE AF COLOURS FOR LIFE MALINGERNE OG LAKKERNE ANBEFALES GENERELT. ALTID PÅ INDHOLDSSTOFRIGE TRÆSORTER OG TRÆBASEREDE MATERIALER.