Friskhvid nr. 328 - Mængderabat

899,00 DKK
  • Køb 4 eller flere til 849,00 DKK pr stk.
  • Køb 7 eller flere til 799,00 DKK pr stk.
  • Køb 10 eller flere til 749,00 DKK pr stk.

Frisk luft kan males nu! Den første konsekvent naturlige vægmaling med fotokatalytisk virkning: den specielle råstofkombination virker som katalysator, der med lysets hjælp spalter og nedbryder lugte og skadelige stoffer fra luften til neutrale stoffer. Fremragende til allergikere og astmatikere. Til indvendig brug. Ingen opløsningsmidler. Kan fortyndes med vand. Indtil 10 m2/l. Diffusionsåben. Nedbryder skadestoffer. Dokumenteret fotokatalytisk virkning. Regn med 2-3 lag. MAL-kode 00-4. Ingen MI eller andre konserveringsmidler.

5 liter = 50 m2, 10 liter = 100 m2

Frisk luft kan males nu! Den første konsekvent naturlige vægmaling med fotokatalytisk virkning: den specielle råstofkombination virker som katalysator, der med lysets hjælp spalter og nedbryder lugte og skadelige stoffer fra luften til neutrale stoffer. Denne duftsvage maling er fri for opløsningsmidler og har en meget god dækning. På grund af sin alkalitet har den også en hæmmende effekt på sporer, vira og bakterier.
-
Hidtil har vægmaling haft til opgave, at forskønne rum optisk. En ny generation kan meget mere: de sørger ikke bare for synlig friskhed, men bidrager til at skabe sunde opholdsrum. Den bedste virkning opnås ved dagslys, men kunstige lyskilder egner sig også. Nedbrydningsprocessen virker uanset, og forbliver efter malerarbejdet konstant i hele behandlingens levetid.
Denne fintstrukturerede maling er særligt velegnet til vægge og lofter i beboelsesrum. Friskhvid nr. 328 er lugtfri, og er fremragende til allergikere og astmatikere.
Rum der males med Friskhvid skal, ligesom alle andre rum, regelmæssigt udluftes. Luftbevægelse er nødvendigt for, at partiklerne i luften kan komme i berøring med vægmalingen.
-
Den fotokatalytiske effekt er blevet testet og bekræftet af Instittutet for Teknisk Kemi i Hannover. Yderligere har AURO forelagt en testrapport for SIMT (Shanghai Institute for Measuring and Testing Technology) der bekræfter Friskhvid nr. 328's høje potentiale til at nedbryde formaldehyd. Egenskaberne er dermed videnskabeligt begrundede og ikke science fiction.
-
Efter en time var 90 % af formaldehyden nedbrudt, efter 2 timer sågar 95 %. Det er et fremragende resultat fordi formaldehyden ikke bare absorberes men nedbrydes.
-
Regn med 2-3 lag. MAL-kode 00-4. Ingen MI eller andre konserveringsmidler.
Fuld indholdsdeklaration: vand; hvidtekalkhydrat; katalytisk effektive pigmenter; kolofonium-glycerinester som kaliumsæbe; celluloseether.
 
1 liter = 10 m2, 5 liter = 50 m2, 10 liter = 100 m2