Persondatapolitik - Hvad vi gør med dine personlige oplysninger

Generelt:

For at du kan indgå aftale med os på har vi brug for følgende oplysninger:
Navn - Adresse - Telefonnummer - E-mail adresse - samt evt. navn på virksomheds eller offentlig institution EAN).

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. 
Personoplysningerne registreres hos okomaling.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til okomaling.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi dit navn og e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Direktøren for okomaling.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på okomaling.dk er direktøren Steen Levin Rasmussen.

Som registreret hos okomaling.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til okomaling.dk via e-mail info@okomaling.dk.

Cookies
På okomaling.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. Dette OpenBizBox e-handelssystem bruger såkaldte cookies. Brugen af cookies sker for at sikre dig, at du kan handle komfortabelt hos os. Når du placerer varer i din indkøbsvogn, gemmes denne information i en cookie på din egen computer. Hvis din browser ikke kan håndtere cookies, eller du har slået dem fra, kan du desværre ikke handle via vores web-butik. Du kan se resten af vores website, men ikke benytte web-butikken. Du er naturligvis meget velkommen til at foretage din bestilling via e-mail.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille data-fil, der placeres på din egen computers harddisk. En cookie er ikke et program, og kan ikke læse eller ødelægge data fra din computer. Kun det websted, der har placeret en cookie på din harddisk kan læse cookiens indhold igen. En cookie kan ikke bruges af virus eller lignende til at gøre skade på din computer. Du kan læse mere om cookies på www.cookiecentral.com.
Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til Økomaling.dk: Tlf 61339166 (hverdage 9-17) eller E-mail info@okomaling.dk

Webstatistik.
Vi bruger en webstatistik på okomaling.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere okomaling.dk.

Sikkerhed:
Du har altid mulighed for at få at vide, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig. Du skal blot sende en mail til os og oplyse dit navn og din adresse. Du vil indenfor 10 dage modtage en mail om hvilke informationer vi opbevarer om dig. Ønsker du vi sletter disse oplysninger skal det fremgå tydeligt af din mail.

Videregivelse af informationer:
Vi videregiver ikke informationer til tredjepart. De data du opgiver, når du handler hos os, betragtes som fortrolige og videregives under ingen omstændigheder.

Logning og statistik:
Logning og statistik bruges i denne butik. Et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, hvilken del af websitet de benytter mm. I vores butik anvendes logning og statistik alene med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Logning og statistik bruges til at skabe øget brugervenlighed. Som regel gemmes loginformationer i op til 2 år. Dette gøres for at kunne danne et billede af denne butiks besøgsmønstre og udvikling over tid.

FRI FRAGT

VED KØB FRA KR. 950

UDBRINGNING

I KØBENHAVN & OMEGN

14 DAGES

BYTTE- & RETURRET

KONTAKT OS

61339166 / INFO@AURO.DK

Populære produkter
Varer på tilbud netop nu...
AURO Rohstoffkreislauf 2004 DK
Icon Natuerliche Rohstoffe DK
e-mærket - et sikkert sted at handle auro youtube video
 
Her finder du os

BUTIK
Callisensvej 14
2900 Hellerup
E-mail: info@auro.dk

SPØRGSMÅL & TILBUD

Tlf. 61 33 91 66
E-mail: info@auro.dk
Telefonen er (næsten) altid åben.

FASTE ÅBNINGSTIDER
Mandag 12.30-17.30
Onsdag 12.30-17.30
Begrænset pga. vareture m.v. Men åben alle dage efter aftale.

HENT BESTILTE VARER
På Nørrebro samt i Skovlunde, Gentofte og Hellerup.

FORHANDLER
TAGA Farvehandel
Jagtvej 131
2200 København N
Hverdage 10.00-17.30
Lørdage 10.00-14.00
Tlf. 42 43 68 68

VI ER MEDLEM AF

Landsforeningen Økologisk Byggeri

* CA. 95% AF VORES PRODUKTER ER:



Alle anvendte planteolier og -fedtstoffer er økologiske

BOGUDGIVELSER
Kemiker og AURO-stifter Hermann Fischer viser vejen for den kemiske industri

 

Stof-Skifte (2013). På vejen mod en solar kemi for det 21. århundrede.

Kemi-Vending (2017). Om den intelligente anvendelse af naturlige råstoffer.

Betal med
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Nyhedsbrev