AURO produkter til væg og loft

AURO er et komplet miljø- og helsevenligt plantebaseret sortiment af økologiske malingprodukter til vægge, lofter og træværk samt produkter til naturlig rengøring og vedligeholdelse. Produkter fra AURO er økologiske og giftfrie alternativer, der er nemme at anvende.

AURO er et komplet miljø- og helsevenligt sortiment af økologiske malingprodukter til vægge, lofter og træværk, samt produkter til naturlig rengøring og vedligeholdelse. AURO fremstilles i Tyskland, hvor den gennem årtier er blevet udviklet til et fuldgodt og moderne alternativ til plastmaling og petrokemiske produkter. AURO maling er et økologisk og giftfrit alternativt, som er let at anvende.

AURO Vægmaling nr. 321 er en økologisk maling, som består af en blanding af naturlige mineraler og pigmenter samt biologisk nedbrydeligt bindemiddel (Replebin©). Den er certificeret VOC-fri. AURO vægmaling er meget nem og behagelig at arbejde med, og så indeholder den ikke plastic, petrokemi eller syntetiske stoffer. Malingen er diffusionsåben, hvilket betyder at den er åndbar, hvorved den ikke skaber problemer med indestængt fugt, som plasticmaling kan gøre. Indendørsluften bliver bedre og luftfugtigheden mere stabil.

Malingen kan anvendes på både umalede og malede overflader: puds, beton, væv, tapet og plader af træfiber, spån eller gips. Den kan overmales med andre typer maling. Malingen er mat og kan aftørres med en fugtig klud.

Til køkken, grovkøkken, bad og institutioner m.v. med behov for hyppig rengøring findes en specielt udviklet premium-vægmaling nr. 524, der er godkendt efter DIN i den højeste slidstyrkeklasse (skurebestandig kvalitet).

I AUROs sortiment finder du også andre typer væg- og loftmaling, f.eks. kaseinmaling og kalkmaling, ligesom forskellige typer rulle- & strygepuds, kan give kornede overflader på glatte underlag.

 

FRI FRAGT

VED KØB OVER KR. 895,-

UDBRINGNING

I KØBENHAVN & OMEGN

14 DAGES

BYTTE- & RETURRET

KONTAKT OS

61339166 / INFO@AURO.DK

Populære produkter
AURO Rohstoffkreislauf 2004 DK
Icon Natuerliche Rohstoffe DK
e-mærket - et sikkert sted at handle auro youtube video
 
Her finder du os

BUTIK
Callisensvej 14
2900 Hellerup
E-mail: info@auro.dk

ÅBNINGSTIDER
Butikken er p.t. åben efter aftale. Hold øje med hjemmesiden for nye faste åbningstider.

SPØRGSMÅL & TILBUD

Tlf. 61 33 91 66
E-mail: info@auro.dk

HENT BESTILTE VARER
På Nørrebro samt i Skovlunde, Gentofte og Hellerup.

  FORHANDLERE  

VI ER MEDLEM AF

Landsforeningen Økologisk Byggeri

* CA. 95% AF VORES PRODUKTER ER: 

Alle anvendte planteolier og -fedtstoffer er økologiske

BOGUDGIVELSER
Kemiker og AURO-stifter Hermann Fischer viser vejen for den kemiske industri

   

Stof-Skifte (2013). På vejen mod en solar kemi for det 21. århundrede.

Kemi-Vending (2017). Om den intelligente anvendelse af naturlige råstoffer.

Læge Irene Hage: "Det er dén maling og kun den maling, jeg vil bruge".

Betal med
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Nyhedsbrev

BIONEDBRYDELIGT KASSEFYLD

Mange af Jer spørger, hvorfor vi bruger miljøskadelige plastikdimser. Men ligesom vi kun fører AUROs plantebaserede bio-maling og ikke plastikmaling, så bruger vi bio-"skumfiduser" af majs og vand - intet andet. Ligesom indtørrede AURO-malingrester kan kassefyldet komposteres eller smides ud sammen med husholdningsaffaldet.