Naturlige overflader. Indeklima uden kedelig kemi.

AURO er et komplet miljø- og helsevenligt plantebaseret og mineralsk udvalg af produkter til dine boligflader. Glæd dig til at indrette med naturlige alternativer til de konventionelle petrokemiske produkter på markedet.

AURO er et komplet miljø- og helsevenligt sortiment af økologiske maling og træbeskyttelse samt de tilhørende pleje- og rengøringsmidler. Branchens førende økologiske producent er et fuldgodt alternativ til det store udvalg af miljøskadelige petrokemiske produkter. Produkterne er nemme at anvende, og efterlader ingen skadestoffer i dit indeklima eller naturen, da de fuldt deklarerede naturstoffer er umiddelbart bionedbrydelige.

Vægmaling nr. 321 er vores gamle klassiker, der løbende er udviklet og forbedret gennem årene, hvor der samtidig er kommet mange andre typer vægmaling til. Plantodecor nr. 524 er verdens første naturmaling i den højeste dækkeevne- og slidstyrkeklasse 1, mens den Cradle-to-Cradle Guld-certificerede Ecolith nr. 341 giver dig kalkmaling i en helt ny topkvalitet.

Hvor kalkmalingerne typisk er rent mineralske, fremstilles bindemidlet til de øvrige typer vægmaling, lermaling og silikatmaling 100% af plantestoffer, så malingerne i modsætning til de gængse petrokemiske malinger er 100% bionedbrydelige. Det fremherskende bindemiddel på markedet besstår af en opløsning af mikroplast i vand. Miljødirektoratet i Norge anslår, at 17% af mikroplasten i havet alene stammer fra udendørs maling og lak. Det er uvist i hvilket omfang de indendørs vægmalinger bidrager.

Spørg efter en fuld indholdsdeklaration, hvis du vil være sikker på, at undgå mikroplast og andre miljøskadestoffer, når du skal vælge maling. Har malingen ingen fuld deklaration, kan du være sikker på, at der ikke er tale om naturlig maling.

De forskellige typer AURO vægmaling er typisk allergimærkede og indeklima-anbefalede, ligesom de typisk er dokumenteret VOC-fri. AURO vægmaling er nem og behagelig at arbejde med. De naturlige malinger er altid meget diffusionsåbne, ligesom de tillader fladerne at ånde. Det giver et sundt indeklima uden skadelig malingkemi.

Til køkken, grovkøkken, bad og institutioner m.v. med behov for hyppig rengøring findes premium-vægmaling nr. 524, der efter DIN EN 13300 er klassificeret i den højeste slidstyrkeklasse (skurebestandig kvalitet). Det samme gælder for den hvide udgave af Ecolith Inde Kalk nr. 341.

De farvede udgaver af vægmaling findes under overskriften COLOURS FOR LIFE, hvor alle typer vægmaling efter DIN-normen er i en vaskebestandig kvalitet, så de tåler en fugtig aftørring på en plan overflade.

I sortimentet finder du flere andre typer væg- og loftmaling, ligesom forskellige typer rulle- & strygepuds samt hæftegrundere, der giver kornede overflader (pudset look) på glatte underlag. Kontakt os venligst hvis du ønsker vejledning ifm. det rigtige valg til dit dine overflader.

 

FRI FRAGT

VED KØB OVER KR. 1.495,-

UDBRINGNING

I KØBENHAVN & OMEGN

14 DAGES

BYTTE- & RETURRET

KONTAKT OS

61339166 / INFO@AURO.DK

Her finder du os

Vareudlevering efter aftale
Callisensvej 14
2900 Hellerup

Spørgsmål og rådgivning

Tlf. 61 33 91 66
E-mail: info@auro.dkNy lagerbutik hos

City Self-Storage
Literbuen 2-4
2740  Skovlunde
Tlf. 53 56 91 66

Lagerbutikken er åben
Mandag-tors
dag 10-15
Fredag 10-13

Plus efter aftale.

Her blander vi dine COLOURS FOR LIFE farver samt pakker til post og fragtmand.

Bestillinger kan afhentes
Alle dage 6-22

Vi udbringer dagligt
i København og omegn og
sender til hele landet.

Du kan også afhente din ordre hver fredag hos
Spidsroden på Nørrebro

VI ER MEDLEM AF

Landsforeningen Økologisk Byggeri

* CA. 95% AF VORES PRODUKTER ER:
Alle anvendte planteolier og -fedtstoffer er økologiske

BOGUDGIVELSER
Kemiker og AURO-stifter Hermann Fischer viser vejen for den kemiske industri

   

Stof-Skifte (2013). På vejen mod en solar kemi for det 21. århundrede.

Kemi-Vending (2017). Om den intelligente anvendelse af naturlige råstoffer.

Læge Irene Hage: "Det er dén maling og kun den maling, jeg vil bruge".

Betal med
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Nyhedsbrev

BIONEDBRYDELIGT KASSEFYLD

Mange af Jer spørger, hvorfor vi bruger miljøskadelige plastikdimser. Men ligesom vi kun fører AUROs plantebaserede bio-maling og ikke plastikmaling, så bruger vi bio-"skumfiduser" af majs og vand - intet andet. Ligesom indtørrede AURO-malingrester kan kassefyldet komposteres eller smides ud sammen med husholdningsaffaldet.

Nyt 2021 katalog