AURO produkter til væg og loft

AURO er et komplet miljø- og helsevenligt plantebaseret sortiment af økologiske malingprodukter til vægge, lofter og træværk samt produkter til naturlig rengøring og vedligeholdelse. Produkter fra AURO er økologiske og giftfrie alternativer, der er nemme at anvende.

AURO er et komplet miljø- og helsevenligt sortiment af økologiske malingprodukter til vægge, lofter og træværk, samt produkter til naturlig rengøring og vedligeholdelse. AURO fremstilles i Tyskland, hvor den gennem årtier er blevet udviklet til et fuldgodt og moderne alternativ til plastmaling og petrokemiske produkter. AURO maling er et økologisk og giftfrit alternativt, som er let at anvende.

AURO Vægmaling nr. 321 er en økologisk maling, som består af en blanding af naturlige mineraler og pigmenter samt biologisk nedbrydeligt bindemiddel (Replebin©). Den er certificeret VOC-fri. AURO vægmaling er meget nem og behagelig at arbejde med, og så indeholder den ikke plastic, petrokemi eller syntetiske stoffer. Malingen er diffusionsåben, hvilket betyder at den er åndbar, hvorved den ikke skaber problemer med indestængt fugt, som plasticmaling kan gøre. Indendørsluften bliver bedre og luftfugtigheden mere stabil.

Malingen kan anvendes på både umalede og malede overflader: puds, beton, væv, tapet og plader af træfiber, spån eller gips. Den kan overmales med andre typer maling. Malingen er mat og kan aftørres med en fugtig klud.

Til køkken, grovkøkken, bad og institutioner m.v. med behov for hyppig rengøring findes en specielt udviklet premium-vægmaling nr. 524, der er godkendt efter DIN i den højeste slidstyrkeklasse (skurebestandig kvalitet).

I AUROs sortiment finder du også andre typer væg- og loftmaling, f.eks. kaseinmaling og kalkmaling, ligesom forskellige typer rulle- & strygepuds, kan give kornede overflader på glatte underlag.