CLASSIC

Classic-serien er AUROs første, hvor appelsinolie (den naturlige æteriske olie fra appelsinskaller som er et biprodukt ved fremstillingen af appelsinsaft) anvendes som opløsningsmiddel. De forskellige produkter er lidt tyndere i konsistensen end PurSolid-produkterne, trænger derfor godt ind i træet, og er nemme at arbejde med. Blandt "Classicerne" fra den første serie findes f.eks. Hård Olie nr. 126 og Olie-Voks nr. 129 m.fl. Den naturlige appelsinolie anvendes blandt andet også i fødevarer, kosmetik og rengøringsmidler. Behandling med transparente Classic-produkter giver let honningtonede overflader.

AQUA

Den nyere AURO AQUA-serie supplerer med sine vandfortyndbare og opløsningsmiddelfri produkter Classic-serien. Blandt AQUA-produkterne findes maling til træ og metal (250 & 260), radiatormaling (257), gulvlak (267), gulvvoks (187) og forskellige grundere. Produkterne er unikke på markedet ved deres konsekvent økologiske råstofvalg, de er opløsningsmiddelfri, vandfortyndbare, klimaneutrale og bionedbrydelige. Alle AURO AQUA-produkter er forsynet med den laveste MAL-kode 00-1.

Til forskel fra andre "vandbaserede" produkter på markedet, er der ikke tale om plastikmaling (bindemidlet i "vandbaseret" maling indeholder som regel miljøskadeligt mikroplast), da AURO AQUA-produkter 100 % består af bionedbrydelige naturlige råstoffer - planter, mineraler og vand - intet andet. Dette garanteres ved den fulde indholdsdeklaration, der følger med alle AURO-produkter. De transparente udgaver af AQUA-Produkterne farver træet mindre end Classic og PurSolid-produkterne, så produkterne ændrer træets farvetone i mindre grad.

En ny udgave af AQUA-produkter så dagens lys i løbet af 2020-2021. Som supplement til verdens første maskinelle toningssystem hvor der udelukkende anvendes økologiske toningspastaer, er der udviklet nye produkter til paneler, træværk og metal, der leveres med kraftigt forbedrede egenskaber (ingen eftergulning, bedre dækkeevne, lynhurtige tørretider). Det gælder nye klare lakker (inde - 515 og 518) samt heldækkende panel-, træ- og metalmalinger (ude og inde - Glansmaling nr. 516/516-90 og Silkemat Maling nr. 517/517-90) samt i 2022 også en ny udgave af trælasur (ude og inde - 560).

PURSOLID

PurSolid-serien er AUROs nyest udviklede. Ved fremstillingen anvendes udelukkende råstoffer fra planter og mineraler - intet andet. Der er tale om naturolier og -voks i deres rene form. Produkterne er ligesom AQUA-produkterne opløsningsmiddelfri og meget langtrækkende / forbrugsbesparende. Som alternativ til den populære og appelsinolieholdige Træolie Classic nr. 126 findes den nye Hård Olie PurSolid nr. 123, der rækker helt op til 25 m2 pr. liter samt en 2 i 1 Olie-Voks nr. 125 med en rækkevidde på op til hele 40 m2 pr. liter. Alle AURO PurSolid-produkter er forsynet med den laveste MAL-kode 00-1. Til forskel fra Classic-olierne opnås der ved behandling med PurSolid-produkterne en dyb forstærkning af træet, der opnår en mørkere farvetone.

FRI FRAGT I DK

VED KØB OVER KR. 1.495,-

UDBRINGNING

I KØBENHAVN & OMEGN

14 DAGES

BYTTE- & RETURRET

KONTAKT OS

61339166 / INFO@AURO.DK

LAGERBUTIK

IMG

AURO.dk & Økomaling.dk
Literbuen 2-4
2740  Skovlunde

Tlf. 61 33 91 66
Tlf. 53 56 91 66 (butik)

E-mail: info@auro.dk

  Butik Telefon
Mandag 10-15 9-16
Tirsdag 10-15 9-16
Onsdag 10-15 9-16
Torsdag  10-15 9-16
Fredag   9-12 9-12

I lagerbutikken hjælper vi med råd og vejledning, blander dine nye økologiske farver samt pakker til post og fragtmand.

AFHENTNING

Bestilte varer kan afhentes i Skovlunde alle dage 06-22.

Vi er medlem i

Landsforeningen Økologisk Byggeri

SHOWROOM

IMG

Callisensvej 14
2900 Hellerup

Fredag 10.00-14.00

Her kan du få rådgivning samt afhente bestilte varer 2 min. fra Hellerup Station

NØRREBRO

Spidsroden

Fra hver fredag kan du hente din online bestilling hos Spidsroden, Prins Jørgens Gade 14 på Nørrebro

VARETUR

IMG

Vi udbringer løbende i København og omegn

INTRO FOLDER

KATALOG

BIOBASERET

Rohstoffbild Reiniger Mit Blatt

BOGUDGIVELSER
Kemiker og AURO-stifter Hermann Fischer viser vejen for den kemiske industri

Stof-Skifte (2013). På vejen mod en solar kemi for det 21. århundrede.

Kemi-Vending (2017). Om den intelligente anvendelse af naturlige råstoffer.

TRANSPARENS

Alle produkter er forsynet med en fuld indholdsdeklaration, der fremgår af hjemmesiden, etiketten og det tekniske datablad - din garanti for, at produktet holder, hvad det lover.

Ca. 90% af vores produkter er fri for konserveringsmidler.

Læge Irene Hage: "Det er dén maling og kun dén maling, jeg vil bruge".

BIONEDBRYDELIG

Vi bruger biobaseret kassefyld af majs. Ligesom produkterne fra AURO er kassefyldet 100% bionedbrydeligt.

KONTO

Betal med
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Nyhedsbrev

Har du funnet os fra Norge? Klikk på flagget og gå til vår norske nettbutikk.