Problemet.

Petrokemi - åben ende.Petrokemi: produktion med en “åben ende”

Der bruges et stadigt voksende antal kemikalier i industrimaterialer. I de sidste 50 år har der været en enorm stigning i brugen af kemisk-tekniske produkter i dagligdagen. Disse produkter er baseret på nye former for syntetiske materialer, hvis bestanddele hovedsagelig stammer fra petrokemien. I begyndelsen var der stor beundring og begejstring for de tilsyneladende uendelige muligheder, som de nye kemiske produkter gav. Imidlertid har der i de seneste 25 år været en voksende skuffelse og skepsis overfor mange kemiske produkter. Det gælder især produkter, der anvendes i vores nærmeste omgivelser - lejligheder og huse. Rapporter om bivirkninger af biocider, såsom PCP og Lindan eller deres ”moderne” efterfølgere i træbeskyttelsesmidler har skabt bekymring. Risikoen for ulykker på kemiske fabrikker og den ukendte risiko i forbindelse med syntesen af to eller flere petrokemikalier har ligesom ophobningen af forurenende stoffer i grundvandet og jorden, medført en større bevidsthed, og der kræves mere sikre alternativer til petrokemikalier.

Løsningen: konsekvent naturlig maling og træbeskyttelse m.v. fra AURO.

AURO kredsløb

AUROs naturmalinger var blandt de første industrimaterialer, der fulgte den simple idé: så vidt muligt at undgå ikke-naturlige råmaterialer i produkterne. I stedet for at bruge ”moderne” kemikalier, hvis risici og usikkerheder er enorme på grund af de manglende erfaringer med produkterne over længere tid, anvender AURO fortrinsvis materialer, der kommer fra naturens egen cyklus. Der fokuseres hovedsageligt på regenerative (vedvarende) råstoffer, primært af vegetabilsk oprindelse. Bestanddelene i AUROs produkter udvindes fra naturlige kilder og behandles i nænsomme processer. Efter brug er de let komposterbare og genfinder derved deres plads i den naturlige cyklus.

En investering i fremtiden og et afgørende argument for ansvarsbevidste planlæggere: AUROs produkter og alt det træ, der er behandlet med produkterne, kan når det er udtjent eller skal udskiftes, uden betænkelighed komposteres. Det vender altsammen tilbage i det naturlige stofkredsløb.

AURO-råstoffernes naturlige cyklus

FRI FRAGT I DK

VED KØB OVER KR. 1.495,-

UDBRINGNING

I KØBENHAVN & OMEGN

14 DAGES

BYTTE- & RETURRET

KONTAKT OS

61339166 / INFO@AURO.DK

Her finder du os

LAGERBUTIK

IMG

City Self-Storage
Literbuen 2-4
2740  Skovlunde
Tlf. 53 56 91 66
Tlf. 61 33 91 66

Mandag til fredag 9:30-12:30

Begrænsede åbningstider mens vi forbedrer og opdaterer hjemmesiderne.

I lagerbutikken hjælper vi med råd og vejledning, blander farver samt pakker til post og fragtmand.

AFHENTNING

Bestilte varer kan afhentes i Skovlunde alle dage 06-22.

SHOWROOM

Callisensvej 14
2900 Hellerup

Fredag 10.00-14.00

Her kan du se på farver, få rådgivning og vejledning samt afhente bestilte varer. Lokalet ligger 2 min. fra Hellerup Station

IMG

RÅDGIVNING

Få vejledning om produkter, farver og anvendelse på:

Tlf. 61 33 91 66
Tlf. 53 56 91 66

E-mail: info@auro.dk

NØRREBRO

Fra hver fredag kan du hente din online bestilling hos Spidsroden, Prins Jørgens Gade 14 på Nørrebro

Spidsroden

VARETUR

Vi udbringer løbende i København og omegn

IMG

MED I

Landsforeningen Økologisk Byggeri

"Genialt god maling - lige til at spise"!

CA. 95% AF VORES PRODUKTER ER:
Alle anvendte planteolier og -fedtstoffer er økologiske

BOGUDGIVELSER
Kemiker og AURO-stifter Hermann Fischer viser vejen for den kemiske industri

   

Stof-Skifte (2013). På vejen mod en solar kemi for det 21. århundrede.

Kemi-Vending (2017). Om den intelligente anvendelse af naturlige råstoffer.

 

Læge Irene Hage: "Det er dén maling og kun dén maling, jeg vil bruge".

Betal med
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Nyhedsbrev

BIONEDBRYDELIGT KASSEFYLD

Mange af Jer spørger, hvorfor vi bruger miljøskadelige plastikdimser. Men ligesom vi kun fører AUROs plantebaserede bio-maling og ikke plastikmaling, så bruger vi bio-"skumfiduser" af majs og vand - intet andet. Ligesom indtørrede AURO-malingrester kan kassefyldet komposteres eller smides ud sammen med husholdningsaffaldet.

Nyt 2021 katalog