Slidstærke overflader med ædle naturprodukter
Olie- og voksbehandling af trægulve efterlader slidstærke overflader, der både er diffusionsåbne og smudsafvisende. Forskellen på de 3 serier er, at "Classic" er  vores først serie, der, hvor produkterne indeholder naturlig appelsinolie som opløsningsmiddel. "Aqua"-produkterne er vandbaserede og opløsningsmiddelfrie - de farver træet mindre end olieprodukterne. "PurSolid" er den seneste serie med produkter, der udelukkende består af økologiske naturolier og mineraler - intet andet.

Eksempler på produkter fra serierne:
PurSolid
: Hård Olie Nr.123
giver sammen med et evt. efterfølgende beskyttende lag Hård Voks Nr.171 en ædel glød og en dyb imprægnering til træ- og korkgulve. De kombinerede olie-voks-produkter 125 og 128 klarer begge dele i samme omgang. 
Aqua: Farveneutralt alternativ til Classic- og PurSolid-serierne og meget behagelig at arbejde med - udviklet af AURO og på vandbasis. Der er 2 grundere til systemet efter træsorten. På de lyse træsorter anbefales den innovative Hård Grunder Aqua Nr. 127 i forbindelse med Gulvlak Aqua nr. 267 eller Gulvvoks Aqua Nr. 187. Classic: Men du kan også gribe tilbage til den klassiske behandling med Hård Olie Classic Nr. 126. Den imprægnerende olie giver underlaget glød og overfladen en let honningtone. Hård voks Nr. 171 tilfører ekstra beskyttelse og slidstyrke.

Anvendes af førende møbelfabrikanter til danske designklassikere

Danske møbelklassikere forædles med AURO, fordi de optisk/æstetisk lever op til markedets strengeste krav. Produkterne er bæredygtige, der findes ikke renere naturprodukter på markedet, og de er dertil langtrækkende samt dermed forbrugsbesparende: gulvolien går op til 25 m2 på literen, mens en kombineret olie-voks kan strække helt op til 40 m2 pr. liter. De indeklima-anbefalede produkter kan dermed sagtens vise sig, at være billigst i brug pga. rækkevidde og slidstyrke.