Bordpladeolie nr. 108

Pris fra
249,00 DKK

Til regelmæssig pleje af plader i massivt træ. Fremhæver træstruktur og giver åndbare overflader til sundt indeklima. Duftsvag pga. anvendelsen af rene naturolier. Til alle træsorter. Vand- og smudsafvisende. Egnet til legetøj. Indtil 21 m2/l. Fri for opløsningsmidler. Meget slidstærk. God for mennesker og natur. Læs mere på vores temablad.

0,375 liter 0,5 liter
Til regelmæssig pleje af plader i massivt træ. Fremhæver træstruktur og giver åndbare overflader til sundt indeklima. Duftsvag pga. anvendelsen af rene naturolier. Til alle træsorter. Vand- og smudsafvisende. Egnet til legetøj. Indtil 21 m2/l. Fri for opløsningsmidler. Meget slidstærk. God for mennesker og natur. Køkkenbordolie til almindelig vedligeholdelse af massivt træ. Fremhæver træets naturlige mønster og giver åndbare overflader for et sundt indeklima.
 

Visse producenter markedsfører nu deres bordpladeolier som "Fødevaregodkendte", og spørgsmål fra flere af Jer i den forbindelse har ført til en henvendelse til Fødevarestyrelsen, der i givet fald skulle administrere en sådan ordning. Men svaret er, at:

"Der findes ikke en godkendelsesordning for fødevarekontaktmaterialer. Det er producenten eller importøren, der selv skal vurdere og dokumentere, at produkterne lever op til reglerne på området – herunder, at der ikke afgives kemiske stoffer i skadelige mængder til fødevaren. Men der er mange, der kommer til at sige, at deres produkt er ”godkendt til fødevarer”. Men det er der altså ikke noget, der hedder."

Iflg. branchen selv kan "fødevarekontaktmaterialer" fremstilles af op mod intet mindre end 1.500-2.000 forskellige stoffer.

Til forskel fra de "konventionelle" produkter fremstilles AURO bordpladeolie nr. 108 ligesom alle andre AURO-produkter til træværk 100% af naturlige, bionedbrydelige råstoffer, og består udelukkende af:

Fuld indholdsdeklaration: Træolie-standolie; linolie; safflor-standolie; ricinolie-standolie; linolie-standolie; sikkativer (bly- og koboltfri) - intet andet.

FRI FRAGT

VED KØB FRA KR. 950

UDBRINGNING

I KØBENHAVN & OMEGN

14 DAGES

BYTTE- & RETURRET

KONTAKT OS

61339166 / INFO@AURO.DK

Populære produkter
Varer på tilbud netop nu...
AURO Rohstoffkreislauf 2004 DK
Icon Natuerliche Rohstoffe DK
e-mærket - et sikkert sted at handle auro youtube video
 
Her finder du os

BUTIK
Callisensvej 14
2900 Hellerup
E-mail: info@auro.dk

SPØRGSMÅL & TILBUD

Tlf. 61 33 91 66
E-mail: info@auro.dk
Telefonen er (næsten) altid åben.

FASTE ÅBNINGSTIDER
Mandag 12.30-17.30
Onsdag 12.30-17.30
Begrænset pga. vareture m.v. Men åben alle dage efter aftale.

HENT BESTILTE VARER
På Nørrebro samt i Skovlunde, Gentofte og Hellerup.

FORHANDLER
TAGA Farvehandel
Jagtvej 131
2200 København N
Hverdage 10.00-17.30
Lørdage 10.00-14.00
Tlf. 42 43 68 68

VI ER MEDLEM AF

Landsforeningen Økologisk Byggeri

* CA. 95% AF VORES PRODUKTER ER:Alle anvendte planteolier og -fedtstoffer er økologiske

BOGUDGIVELSER
Kemiker og AURO-stifter Hermann Fischer viser vejen for den kemiske industri

   

Stof-Skifte (2013). På vejen mod en solar kemi for det 21. århundrede.

Kemi-Vending (2017). Om den intelligente anvendelse af naturlige råstoffer.

Betal med
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Nyhedsbrev

BIONEDBRYDELIGT KASSEFYLD

Som kassefyld bruger vi naturlige bio-"skumfiduser" af majs og vand - intet andet. Ligesom indtørrede AURO-malingrester kan kassefyldet komposteres eller smides ud sammen med husholdningsaffaldet.