Bordpladeolie nr. 108

Til regelmæssig pleje af plader i massivt træ. Fremhæver træstruktur og giver åndbare overflader til sundt indeklima. Duftsvag pga. anvendelsen af rene naturolier. Til alle træsorter. Vand- og smudsafvisende. Egnet til legetøj. Indtil 21 m2/l. Fri for opløsningsmidler. Meget slidstærk. God for mennesker og natur. Læs mere på vores temablad.

Pris fra
219,00 DKK
0,375 liter 0,5 liter
Til regelmæssig pleje af plader i massivt træ. Fremhæver træstruktur og giver åndbare overflader til sundt indeklima. Duftsvag pga. anvendelsen af rene naturolier. Til alle træsorter. Vand- og smudsafvisende. Egnet til legetøj. Indtil 21 m2/l. Fri for opløsningsmidler. Meget slidstærk. God for mennesker og natur. Køkkenbordolie til almindelig vedligeholdelse af massivt træ. Fremhæver træets naturlige mønster og giver åndbare overflader for et sundt indeklima.
 

Visse producenter markedsfører nu deres bordpladeolier som "Fødevaregodkendte", og spørgsmål fra flere af Jer i den forbindelse har ført til en henvendelse til Fødevarestyrelsen, der i givet fald skulle administrere en sådan ordning. Men svaret er, at:

"Der findes ikke en godkendelsesordning for fødevarekontaktmaterialer. Det er producenten eller importøren, der selv skal vurdere og dokumentere, at produkterne lever op til reglerne på området – herunder, at der ikke afgives kemiske stoffer i skadelige mængder til fødevaren. Men der er mange, der kommer til at sige, at deres produkt er ”godkendt til fødevarer”. Men det er der altså ikke noget, der hedder."

Iflg. branchen selv kan "fødevarekontaktmaterialer" fremstilles af op mod intet mindre end 1.500-2.000 forskellige stoffer.

Til forskel fra de "konventionelle" produkter fremstilles AURO bordpladeolie nr. 108 ligesom alle andre AURO-produkter til træværk 100% af naturlige, bionedbrydelige råstoffer, og består udelukkende af:

Fuld indholdsdeklaration: Træolie-standolie; linolie; safflor-standolie; ricinolie-standolie; linolie-standolie; sikkativer (bly- og koboltfri) - intet andet.

FRI FRAGT

VED KØB OVER KR. 995,-

UDBRINGNING

I KØBENHAVN & OMEGN

14 DAGES

BYTTE- & RETURRET

KONTAKT OS

61339166 / INFO@AURO.DK

Her finder du os

Selvom vi er vokset ud af den lille hyggelige butik i Hellerup, kan du stadig bestille online og afhente i butikken.

Vareudlevering efter aftale
Callisensvej 14
2900 Hellerup

Ny lagerbutik hos
City Self-Storage
Literbuen 2-4
2740  Skovlunde

Lagerbutikken er åben
Hverdage 10-15

Plus efter aftale.

Her blander vi dine COLOURS FOR LIFE farver samt pakker til post og fragtmand.

Bestillinger kan afhentes
hverdage 9-17

Spørgsmål og rådgivning

Tlf. 61 33 91 66
E-mail: info@auro.dk

Vi udbringer dagligt
i København og omegn og
sender til hele landet.

Du kan også afhente din ordre hver fredag hos
Spidsroden på Nørrebro
Abelona (ved IKEA) i Gentofte

VI ER MEDLEM AF

Landsforeningen Økologisk Byggeri

* CA. 95% AF VORES PRODUKTER ER:
Alle anvendte planteolier og -fedtstoffer er økologiske

BOGUDGIVELSER
Kemiker og AURO-stifter Hermann Fischer viser vejen for den kemiske industri

   

Stof-Skifte (2013). På vejen mod en solar kemi for det 21. århundrede.

Kemi-Vending (2017). Om den intelligente anvendelse af naturlige råstoffer.

Læge Irene Hage: "Det er dén maling og kun den maling, jeg vil bruge".

Betal med
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Nyhedsbrev

BIONEDBRYDELIGT KASSEFYLD

Mange af Jer spørger, hvorfor vi bruger miljøskadelige plastikdimser. Men ligesom vi kun fører AUROs plantebaserede bio-maling og ikke plastikmaling, så bruger vi bio-"skumfiduser" af majs og vand - intet andet. Ligesom indtørrede AURO-malingrester kan kassefyldet komposteres eller smides ud sammen med husholdningsaffaldet.

Nyt 2021 katalog